Livet på lotten

Alla inlägg den 15 februari 2014

Av Anna Say - 15 februari 2014 22:46

..är så fina och för mig betyder det vår! Jag har sneglat på knippena med tulpaner varje gång jag gått och handlat de senaste två veckorna. Ska man unna sig en bukett, eller inte? Mer har jag inte hunnit fundera än kanske att om några månader blommar mina ståtliga tulpaner på lotten igen  .

Idag hände det något lite märkligt när jag promenerad längs en av huvudgatorna inne i stan med dottern. Där ligger plötsligt en bukett tulpaner på trottoaren. Helt anonyma, utan kort, nyligen köpta och ingen i sikte som kan identifieras som dess ägare. Jag titta en stund på dem och konstaterade att de nog legat där en stund och skulle troligen bli liggande tills någon antingen adopterade dem eller klev på dem. Gissa vilket jag valde   .

 

Jag var dock lite orolig att de inte skulle klara sig för vi var inte påväg hem då utan skulle bege oss hem först en timme senare. Så jag skramlade ihop lite gammalt tidningspapper på Balettakademien och fick en plastpåse att bära dem i av tjejen i kafeterian. När vi kom hem fick de äntligen en slurk vatten. Några av dem hade börjat sloka så smått, men efter någon timme reste de sig så imorgon kanske någon av dem slår ut  


Jag har börjat torka kärnor till årets paprikaodling. Röda söta paprikor hoppas jag på vid sommarens slut. Hm tomater måste jag köpa också.. Jag kan ju inte vara utan tomatplantor! Det är ju min specialitet  .  


Presentation


Nu väntar jag bara på att klimatet i Sverige blir lika bra som på Kanarieöarna.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2014 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards